Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Για την Ανάσταση του τρένου της Φλώρινας....

Η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου μας έδειξε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από το Δήμο Φλώρινας σχετικά με την επαναδρομολόγηση του τρένου. 

Το Υπουργείο Μεταφορών πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό σημαίνει να εντάξει στην υπό επεξεργασία σύμβαση για την επιδότηση των σιδηροδρομικών μεταφορών το δρομολόγιο της Φλώρινας με επαρκές ποσό διασφαλίζοντας ότι θα υπάρχουν πλήρη δρομολόγια μέχρι το τέλος του 2013.

Καλούμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το υπ. Μεταφορών να συνεχίσουν κανονικά τις διαδικασίες επαναδρομολόγησης ώστε το τρένο να αρχίσει τα τακτικά δρομολόγια μέχρι το Σαββατοκύριακο του Θωμά.

Καλούμε τους 8000 πολίτες που υπέγραψαν για το τρένο της Φλώρινας να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις για να ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια.

 
Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας. 
http://florinatreno.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχάσετε στις 6 Μάη να επιβραβεύσετε αυτούς που έσωσαν τη χώρα από τη χρεωκοπία, στην οποία το τρένο της Φλώρινας και της Πελοποννήσου ήταν σχεδόν οι αποξκλειστικοί υπεύθυνοι. Ανταμείψτε λοιπόν τα κόμματα των Χατζηδάκη-Στυλιανίδη που αναθέτοντας και εφαρμόζοντας το σχέδιο της εταιρείας συμβούλων Preis Water Cooopers προχώρησαν στην αραίωση των δρομολογίων και των Ρέππα-Τσιώκα που ξανα-αναθέτοντας και εφαρμόζοντας νέο σχέδιο της εταιρείας συμβούλων Preis Water Cooopers προχώρησαν στην κατάργηση των δρομολογίων. Η χώρα σώθηκε, το Λερίν ας το εξυπηρετήσουν οι γειτονικοί Μακεδονικοί Σιδηρόδρομοι (MZ) αν θέλουν. Αλληλούϊα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή